041667 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Operatiekamer van het St. Elisabeth Gasthuis op de Locht. De artsen van links naar rechts zijn chirurg J.J. Passtoors, chirurg en huisarts L.J.M. Eijgenraam (met vadermoordenaar). De laatste fungeerde vermoedelijk als narcotiseur, de Zusters van Liefde als operatieassistenten. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Operatiekamer van het St. Elisabeth Gasthuis op de Locht. De artsen van links naar rechts zijn chirurg J.J. Passtoors, chirurg en huisarts L.J.M. Eijgenraam (met vadermoordenaar). De laatste fungeerde vermoedelijk als narcotiseur, de Zusters van Liefde als operatieassistenten.

Fotonummer["041667"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1910
HerkomstCollectie dr. Eygenraam
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Operatiekamer van het St. Elisabeth Gasthuis op de Locht. De artsen van links naar rechts zijn chirurg J.J. Passtoors, chirurg en huisarts L.J.M. Eijgenraam (met vadermoordenaar). De laatste fungeerde vermoedelijk als narcotiseur, de Zusters van Liefde als operatieassistenten.
AnnotatieAch Lieve Tijd. De boeiende historie van Tilburg, de Tilburgers en hun gezondheidszorg nr. 11 p. 262; Rob Wolf, Rozen van Elisabeth. Honderdvijfenzeventig jaar St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg (Amsterdam 2002) p. 38; Tilburg 2001 p. 349; Bedrijvig Tilburg p. 19
Datum

041667 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Operatiekamer van het St. Elisabeth Gasthuis op de Locht. De artsen van links naar rechts zijn chirurg J.J. Passtoors, chirurg en huisarts L.J.M. Eijgenraam (met vadermoordenaar). De laatste fungeerde vermoedelijk als narcotiseur, de Zusters van Liefde als operatieassistenten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag