052618 - Muziekleven. De postfanfare Lumen et Veritas ± 1928/29 op bezoek in Hoogboom (Ekeren, Belgie) bij de familie Mutsaers. Op de achtergrond in het midden Barend Henricus Maria Mutsaers (van Middelharnis)(oud dir. Ned. Bank) en zijn vrouw Agnes C.M.I. van Spaendonck, beiden geboren en begraven te Tilburg. - Foto's & Kaarten

Muziekleven. De postfanfare Lumen et Veritas ± 1928/29 op bezoek in Hoogboom (Ekeren, Belgie) bij de familie Mutsaers. Op de achtergrond in het midden Barend Henricus Maria Mutsaers (van Middelharnis)(oud dir. Ned. Bank) en zijn vrouw Agnes C.M.I. van Spaendonck, beiden geboren en begraven te Tilburg.

Fotonummer["052618"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuziekleven. De postfanfare Lumen et Veritas ± 1928/29 op bezoek in Hoogboom (Ekeren, Belgie) bij de familie Mutsaers. Op de achtergrond in het midden Barend Henricus Maria Mutsaers (van Middelharnis)(oud dir. Ned. Bank) en zijn vrouw Agnes C.M.I. van Spaendonck, beiden geboren en begraven te Tilburg.
Datum

052618 - Muziekleven. De postfanfare Lumen et Veritas ± 1928/29 op bezoek in Hoogboom (Ekeren, Belgie) bij de familie Mutsaers. Op de achtergrond in het midden Barend Henricus Maria Mutsaers (van Middelharnis)(oud dir. Ned. Bank) en zijn vrouw Agnes C.M.I. van Spaendonck, beiden geboren en begraven te Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag