052836 - Volt sportver. afd. gymnastiek. Ca 1935. Hier opgesteld op het fabieksterrein van Volt nabij de Nieuwe Goirleseweg (later Voltstraat) pal voor de shedbouw C. De toegangsdeur ongeveer in het midden van de foto gaf toegang o.a. tot de afd. condensatoren en speciaal condensatoren. Mogelijk vertrok men van hieruit voor het jaarlijks uitstapje naar Oisterwijk. De man met hoed tussen vaandeldrager en tamboer is Jan Vermeulen, oprichter en voorzitter. - Foto's & Kaarten

Volt sportver. afd. gymnastiek. Ca 1935. Hier opgesteld op het fabieksterrein van Volt nabij de Nieuwe Goirleseweg (later Voltstraat) pal voor de shedbouw C. De toegangsdeur ongeveer in het midden van de foto gaf toegang o.a. tot de afd. condensatoren en speciaal condensatoren. Mogelijk vertrok men van hieruit voor het jaarlijks uitstapje naar Oisterwijk. De man met hoed tussen vaandeldrager en tamboer is Jan Vermeulen, oprichter en voorzitter.

Fotonummer["052836"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1935
FotograafNN
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt sportver. afd. gymnastiek. Ca 1935. Hier opgesteld op het fabieksterrein van Volt nabij de Nieuwe Goirleseweg (later Voltstraat) pal voor de shedbouw C. De toegangsdeur ongeveer in het midden van de foto gaf toegang o.a. tot de afd. condensatoren en speciaal condensatoren. Mogelijk vertrok men van hieruit voor het jaarlijks uitstapje naar Oisterwijk. De man met hoed tussen vaandeldrager en tamboer is Jan Vermeulen, oprichter en voorzitter.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum

052836 - Volt sportver. afd. gymnastiek. Ca 1935. Hier opgesteld op het fabieksterrein van Volt nabij de Nieuwe Goirleseweg (later Voltstraat) pal voor de shedbouw C. De toegangsdeur ongeveer in het midden van de foto gaf toegang o.a. tot de afd. condensatoren en speciaal condensatoren. Mogelijk vertrok men van hieruit voor het jaarlijks uitstapje naar Oisterwijk. De man met hoed tussen vaandeldrager en tamboer is Jan Vermeulen, oprichter en voorzitter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag