092920 - Dorothea Maria Cornelia (Doortje) Mathijsen (1841-1927), stichteres van het klooster van de zusters van O.L.V. Visitatie, in haar ouderlijk huis aan de Zwijsenstraat in Tilburg. Zij trad zelf in bij deze zusters en kreeg de kloosternaam Johanna Salesia. Zij was een dochter van Hendrik Zeger Mathijsen. - Foto's & Kaarten

Dorothea Maria Cornelia (Doortje) Mathijsen (1841-1927), stichteres van het klooster van de zusters van O.L.V. Visitatie, in haar ouderlijk huis aan de Zwijsenstraat in Tilburg. Zij trad zelf in bij deze zusters en kreeg de kloosternaam Johanna Salesia. Zij was een dochter van Hendrik Zeger Mathijsen.

Fotonummer["092920"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1870
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDorothea Maria Cornelia (Doortje) Mathijsen (1841-1927), stichteres van het klooster van de zusters van O.L.V. Visitatie, in haar ouderlijk huis aan de Zwijsenstraat in Tilburg. Zij trad zelf in bij deze zusters en kreeg de kloosternaam Johanna Salesia. Zij was een dochter van Hendrik Zeger Mathijsen.
Datum

092920 - Dorothea Maria Cornelia (Doortje) Mathijsen (1841-1927), stichteres van het klooster van de zusters van O.L.V. Visitatie, in haar ouderlijk huis aan de Zwijsenstraat in Tilburg. Zij trad zelf in bij deze zusters en kreeg de kloosternaam Johanna Salesia. Zij was een dochter van Hendrik Zeger Mathijsen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag