041722 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Het dak van het St. Elisabethziekenhuis wordt opgevijzeld. De röntgen- en pathologische afdeling van het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg wordt vergroot met 2 verdiepingen, waartoe het dak groot 46 x 13 meter omgeveer 6,50 meter wordt opgevijzeld. Een opname van de afdeling tijdens het vijzelen. De verbouwing geschiedde door de gebr. Struycken. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Het dak van het St. Elisabethziekenhuis wordt opgevijzeld. De röntgen- en pathologische afdeling van het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg wordt vergroot met 2 verdiepingen, waartoe het dak groot 46 x 13 meter omgeveer 6,50 meter wordt opgevijzeld. Een opname van de afdeling tijdens het vijzelen. De verbouwing geschiedde door de gebr. Struycken.

Fotonummer["041722"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf08-09-1937
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Het dak van het St. Elisabethziekenhuis wordt opgevijzeld. De röntgen- en pathologische afdeling van het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg wordt vergroot met 2 verdiepingen, waartoe het dak groot 46 x 13 meter omgeveer 6,50 meter wordt opgevijzeld. Een opname van de afdeling tijdens het vijzelen. De verbouwing geschiedde door de gebr. Struycken.
AnnotatieHet Zuiden 's-Bosch d.d. 8 september 1937
Datum

041722 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Het dak van het St. Elisabethziekenhuis wordt opgevijzeld. De röntgen- en pathologische afdeling van het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg wordt vergroot met 2 verdiepingen, waartoe het dak groot 46 x 13 meter omgeveer 6,50 meter wordt opgevijzeld. Een opname van de afdeling tijdens het vijzelen. De verbouwing geschiedde door de gebr. Struycken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag