093041 - Viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. De voorzitter, Jo Hoofs (links), huldigt melkhandelaar Frans Voogt uit de Jacob van Campenstraat vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de bond. Hij krijgt een zilveren asbak met inscriptie. - Foto's & Kaarten

Viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. De voorzitter, Jo Hoofs (links), huldigt melkhandelaar Frans Voogt uit de Jacob van Campenstraat vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de bond. Hij krijgt een zilveren asbak met inscriptie.

Fotonummer["093041"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf08-05-1963
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingViering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. De voorzitter, Jo Hoofs (links), huldigt melkhandelaar Frans Voogt uit de Jacob van Campenstraat vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de bond. Hij krijgt een zilveren asbak met inscriptie.
Datum

093041 - Viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. De voorzitter, Jo Hoofs (links), huldigt melkhandelaar Frans Voogt uit de Jacob van Campenstraat vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de bond. Hij krijgt een zilveren asbak met inscriptie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag