054250 - Sport. Voetbal. G.G.& G.D. Het voetbalelftal van de G.G.&.G.D. in een wedstrijd tegen de Tilburgse pers met als scheidsrechter Leo Pagana. Verder op de foto geheel rechts onderwijzer Hoste en knielend de spelers Dr. de Groot, Dobbelsteen Fader en Kees van Rijthoven. Staande v.l.n.r. de spelers J.te Marvelde, Paul Planken, Roovers, van Oorschot, Neesen, Wim Hornman en G. van Kalmthout. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. G.G.& G.D. Het voetbalelftal van de G.G.&.G.D. in een wedstrijd tegen de Tilburgse pers met als scheidsrechter Leo Pagana. Verder op de foto geheel rechts onderwijzer Hoste en knielend de spelers Dr. de Groot, Dobbelsteen Fader en Kees van Rijthoven. Staande v.l.n.r. de spelers J.te Marvelde, Paul Planken, Roovers, van Oorschot, Neesen, Wim Hornman en G. van Kalmthout.

Fotonummer["054250"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-06-1951
HerkomstC. van Rijthoven
OmschrijvingSport. Voetbal. G.G.& G.D. Het voetbalelftal van de G.G.&.G.D. in een wedstrijd tegen de Tilburgse pers met als scheidsrechter Leo Pagana. Verder op de foto geheel rechts onderwijzer Hoste en knielend de spelers Dr. de Groot, Dobbelsteen Fader en Kees van Rijthoven. Staande v.l.n.r. de spelers J.te Marvelde, Paul Planken, Roovers, van Oorschot, Neesen, Wim Hornman en G. van Kalmthout.
Datum

054250 - Sport. Voetbal. G.G.& G.D. Het voetbalelftal van de G.G.&.G.D.  in een wedstrijd tegen de Tilburgse pers met als scheidsrechter Leo Pagana. Verder op de foto geheel rechts onderwijzer Hoste en knielend de spelers Dr. de Groot, Dobbelsteen Fader en Kees van Rijthoven. Staande v.l.n.r. de spelers J.te Marvelde, Paul Planken, Roovers, van Oorschot, Neesen, Wim Hornman en G. van Kalmthout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag