038185 - Metaalindustrie. Vervoer van een stoomketel vervaardigd door stoomketel fabriek firma K. Hagoort hier nog gevestigd aan de Enthovenseweg nabij de gelijkvloerse spoorwegovergang bij de Enthovensestraat, later aan de Dijksterhuisstraat. De speciale lorrie was van K. Hagoort. De paarden waren van voerman/transportbedrijf Jos Broecks uit de Telegraafstraat. - Foto's & Kaarten

Metaalindustrie. Vervoer van een stoomketel vervaardigd door stoomketel fabriek firma K. Hagoort hier nog gevestigd aan de Enthovenseweg nabij de gelijkvloerse spoorwegovergang bij de Enthovensestraat, later aan de Dijksterhuisstraat. De speciale lorrie was van K. Hagoort. De paarden waren van voerman/transportbedrijf Jos Broecks uit de Telegraafstraat.

Fotonummer["038185"]
PlaatsTilburg
Straat["Enthovenseweg"]
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMetaalindustrie. Vervoer van een stoomketel vervaardigd door stoomketel fabriek firma K. Hagoort hier nog gevestigd aan de Enthovenseweg nabij de gelijkvloerse spoorwegovergang bij de Enthovensestraat, later aan de Dijksterhuisstraat. De speciale lorrie was van K. Hagoort. De paarden waren van voerman/transportbedrijf Jos Broecks uit de Telegraafstraat.
AnnotatieTilburg 2001 p.295.
Datum

038185 - Metaalindustrie. Vervoer van een stoomketel vervaardigd door stoomketel fabriek firma K. Hagoort hier nog gevestigd aan de Enthovenseweg nabij de gelijkvloerse spoorwegovergang bij de Enthovensestraat, later aan de Dijksterhuisstraat. De speciale lorrie was van K. Hagoort. De paarden waren van voerman/transportbedrijf Jos Broecks uit de Telegraafstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag