TLB023002739_002 - Politie. Inspecteurs van de politie Tim Bremmers (links) en Henk Boelens. Ze staan bij het mobiele politiebureau van de gemeentepolitie Tilburg. De bus staat op de binneplaats van het politiebureau aan de Korte Schijfstraat - Noordhoekring. - Foto's & Kaarten

Politie. Inspecteurs van de politie Tim Bremmers (links) en Henk Boelens. Ze staan bij het mobiele politiebureau van de gemeentepolitie Tilburg. De bus staat op de binneplaats van het politiebureau aan de Korte Schijfstraat - Noordhoekring.

Fotonummer["TLB023002739_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Korte Schijfstraat","Noordhoekring"]
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPolitie. Inspecteurs van de politie Tim Bremmers (links) en Henk Boelens. Ze staan bij het mobiele politiebureau van de gemeentepolitie Tilburg. De bus staat op de binneplaats van het politiebureau aan de Korte Schijfstraat - Noordhoekring.
Datum

TLB023002739_002 - Politie. Inspecteurs van de politie Tim Bremmers (links) en Henk Boelens. Ze staan bij het mobiele politiebureau van de gemeentepolitie Tilburg. De bus staat op de binneplaats van het politiebureau aan de Korte Schijfstraat - Noordhoekring.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag