062068 - Landbouw. Melkcursus te Berkel-Enschot omstreeks 1930; zittend v.l.n.r. Jan Vugs, Jos van Esch en Piet van Rijswijk; staande v.l.n.r. Peer Heymans, Jan v.d. Pas, van de Wiel?, Jan Matheijssen, Marinus van Rijswijk, N.N., Jan van Laak, Willem Verhoeven?, Denis van Zon, Miet van Herk, Tonke Struif, Vermeer, Mien van Kasteren, Besselink, Jan van Laarhoven, Miet van Laak, Bernard van Laak, N.N., van Esch, Jan Bergmans, Jan van Rijswijk, Nico van Mensvoort en Anna van Rijswijk. - Foto's & Kaarten

Landbouw. Melkcursus te Berkel-Enschot omstreeks 1930; zittend v.l.n.r. Jan Vugs, Jos van Esch en Piet van Rijswijk; staande v.l.n.r. Peer Heymans, Jan v.d. Pas, van de Wiel?, Jan Matheijssen, Marinus van Rijswijk, N.N., Jan van Laak, Willem Verhoeven?, Denis van Zon, Miet van Herk, Tonke Struif, Vermeer, Mien van Kasteren, Besselink, Jan van Laarhoven, Miet van Laak, Bernard van Laak, N.N., van Esch, Jan Bergmans, Jan van Rijswijk, Nico van Mensvoort en Anna van Rijswijk.

Fotonummer["062068"]
PlaatsBerkel-Enschot
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouw. Melkcursus te Berkel-Enschot omstreeks 1930; zittend v.l.n.r. Jan Vugs, Jos van Esch en Piet van Rijswijk; staande v.l.n.r. Peer Heymans, Jan v.d. Pas, van de Wiel?, Jan Matheijssen, Marinus van Rijswijk, N.N., Jan van Laak, Willem Verhoeven?, Denis van Zon, Miet van Herk, Tonke Struif, Vermeer, Mien van Kasteren, Besselink, Jan van Laarhoven, Miet van Laak, Bernard van Laak, N.N., van Esch, Jan Bergmans, Jan van Rijswijk, Nico van Mensvoort en Anna van Rijswijk.
Datum

062068 - Landbouw. Melkcursus te Berkel-Enschot omstreeks 1930; zittend v.l.n.r. Jan Vugs, Jos van Esch en Piet van Rijswijk; staande v.l.n.r. Peer Heymans, Jan v.d. Pas, van de Wiel?, Jan Matheijssen, Marinus van Rijswijk, N.N., Jan van Laak, Willem Verhoeven?, Denis van Zon, Miet van Herk, Tonke Struif, Vermeer, Mien van Kasteren, Besselink, Jan van Laarhoven, Miet van Laak, Bernard van Laak, N.N., van Esch, Jan Bergmans, Jan van Rijswijk, Nico van Mensvoort en Anna van Rijswijk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag