061974 - Landbouwonderwijs. Deelnemers aan de melkcursus 1927-1928; theoretisch gedeelte door meester van Mesnvoort en het praktische gedeelte door de zuivelconsulent of voormelker Sjef van de Ven; iedereen moest een eigen handdoek meebrengen; op de foto gemaakt naast de boerderij van destijds de fam J. van Rijswijk aan de Raadhuisstraat; zittend v.l.n.r. mej. F. Dekkers, Jan van Rijswijk en Pietje Voermans; daarachter op de stoelen Anna van Laarhoven, Jans van Rijswijk, Sjef van de Ven, meester Nic. van Mensvoort, Jans van Laarhoven, mej B. Dekkers en staande daarnaast Piet van Rijswijk en Marinus Bergmans; op de 3e rij v.l.n.r. Harrie Adams, Kees van Kasteren, mej. van Korven, Janske van Broekhoven, Keeke Kemps (een uit Oirschot afkomstige inwonende meid) Berta van Esch, de zus van Keeke Kemps, Maria van Rijswijk en Piet van Gorp; achteraan staande v.l.n.r. Piet van Esch, Jan Bergmans, Jan Verhoeven, Jan Denissen en Piet Segers. - Foto's & Kaarten

Landbouwonderwijs. Deelnemers aan de melkcursus 1927-1928; theoretisch gedeelte door meester van Mesnvoort en het praktische gedeelte door de zuivelconsulent of voormelker Sjef van de Ven; iedereen moest een eigen handdoek meebrengen; op de foto gemaakt naast de boerderij van destijds de fam J. van Rijswijk aan de Raadhuisstraat; zittend v.l.n.r. mej. F. Dekkers, Jan van Rijswijk en Pietje Voermans; daarachter op de stoelen Anna van Laarhoven, Jans van Rijswijk, Sjef van de Ven, meester Nic. van Mensvoort, Jans van Laarhoven, mej B. Dekkers en staande daarnaast Piet van Rijswijk en Marinus Bergmans; op de 3e rij v.l.n.r. Harrie Adams, Kees van Kasteren, mej. van Korven, Janske van Broekhoven, Keeke Kemps (een uit Oirschot afkomstige inwonende meid) Berta van Esch, de zus van Keeke Kemps, Maria van Rijswijk en Piet van Gorp; achteraan staande v.l.n.r. Piet van Esch, Jan Bergmans, Jan Verhoeven, Jan Denissen en Piet Segers.

Fotonummer["061974"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Raadhuisstraat"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouwonderwijs. Deelnemers aan de melkcursus 1927-1928; theoretisch gedeelte door meester van Mesnvoort en het praktische gedeelte door de zuivelconsulent of voormelker Sjef van de Ven; iedereen moest een eigen handdoek meebrengen; op de foto gemaakt naast de boerderij van destijds de fam J. van Rijswijk aan de Raadhuisstraat; zittend v.l.n.r. mej. F. Dekkers, Jan van Rijswijk en Pietje Voermans; daarachter op de stoelen Anna van Laarhoven, Jans van Rijswijk, Sjef van de Ven, meester Nic. van Mensvoort, Jans van Laarhoven, mej B. Dekkers en staande daarnaast Piet van Rijswijk en Marinus Bergmans; op de 3e rij v.l.n.r. Harrie Adams, Kees van Kasteren, mej. van Korven, Janske van Broekhoven, Keeke Kemps (een uit Oirschot afkomstige inwonende meid) Berta van Esch, de zus van Keeke Kemps, Maria van Rijswijk en Piet van Gorp; achteraan staande v.l.n.r. Piet van Esch, Jan Bergmans, Jan Verhoeven, Jan Denissen en Piet Segers.
AnnotatieBerkel-Enschot van vruuger p.34
Datum["1928"]

061974 - Landbouwonderwijs. Deelnemers aan de melkcursus 1927-1928; theoretisch gedeelte door meester van Mesnvoort en het praktische gedeelte door de zuivelconsulent of voormelker Sjef van de Ven; iedereen moest een eigen handdoek meebrengen; op de foto gemaakt naast de boerderij van destijds de fam J. van Rijswijk aan de Raadhuisstraat; zittend v.l.n.r. mej. F. Dekkers, Jan van Rijswijk en Pietje Voermans; daarachter op de stoelen Anna van Laarhoven, Jans van Rijswijk, Sjef van de Ven, meester Nic. van Mensvoort, Jans van Laarhoven, mej B. Dekkers en staande daarnaast Piet van Rijswijk en Marinus Bergmans; op de 3e rij v.l.n.r. Harrie Adams, Kees van Kasteren, mej. van Korven, Janske van Broekhoven, Keeke Kemps (een uit Oirschot afkomstige inwonende meid) Berta van Esch, de zus van Keeke Kemps, Maria van Rijswijk en Piet van Gorp; achteraan staande v.l.n.r. Piet van Esch, Jan Bergmans, Jan Verhoeven, Jan Denissen en Piet Segers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag