1726_020 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Waarschuwing van burgemeester van Tilburg L. Janssens op 6 september 1944. Het plegen van roof of plundering en onbevoegde toegang tot woningen, panden of terreinen wordt streng bestraft, mogelijk zelfs met de doodstraf. Daarnaast is er en verbod tot samenscholing met meer dan 5 personen. Het onnodig stilstaan in de openbare ruimte is eveneens verboden. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Waarschuwing van burgemeester van Tilburg L. Janssens op 6 september 1944. Het plegen van roof of plundering en onbevoegde toegang tot woningen, panden of terreinen wordt streng bestraft, mogelijk zelfs met de doodstraf. Daarnaast is er en verbod tot samenscholing met meer dan 5 personen. Het onnodig stilstaan in de openbare ruimte is eveneens verboden. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_020"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf06-09-1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Waarschuwing van burgemeester van Tilburg L. Janssens op 6 september 1944. Het plegen van roof of plundering en onbevoegde toegang tot woningen, panden of terreinen wordt streng bestraft, mogelijk zelfs met de doodstraf. Daarnaast is er en verbod tot samenscholing met meer dan 5 personen. Het onnodig stilstaan in de openbare ruimte is eveneens verboden. WOII. WO2.
Datum

1726_020 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Waarschuwing van burgemeester van Tilburg L. Janssens op 6 september 1944.

Het plegen van roof of plundering en onbevoegde toegang tot woningen, panden of terreinen wordt streng bestraft, mogelijk zelfs met de doodstraf.

Daarnaast is er en verbod tot samenscholing met meer dan 5 personen. Het onnodig stilstaan in de openbare ruimte is eveneens verboden.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag