009012 - Optocht van de H. Kindsheid in de Hoefstraat in 1924, De foto werd genomen nadat de schoorsteen van steenfabriekClaesen-Schoenmakers gesloopt was. Links de woning van de familie Claesen-Schoenmakers. De foto werd genomen vanaf het balkon van de pastorie aan de Hoefstraat. - Foto's & Kaarten

Optocht van de H. Kindsheid in de Hoefstraat in 1924, De foto werd genomen nadat de schoorsteen van steenfabriekClaesen-Schoenmakers gesloopt was. Links de woning van de familie Claesen-Schoenmakers. De foto werd genomen vanaf het balkon van de pastorie aan de Hoefstraat.

Fotonummer["009012"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
Datering vanaf21-06-1924
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOptocht van de H. Kindsheid in de Hoefstraat in 1924, De foto werd genomen nadat de schoorsteen van steenfabriekClaesen-Schoenmakers gesloopt was. Links de woning van de familie Claesen-Schoenmakers. De foto werd genomen vanaf het balkon van de pastorie aan de Hoefstraat.
Datum

009012 - Optocht van de H. Kindsheid in de Hoefstraat in 1924, De foto werd genomen nadat de schoorsteen van steenfabriekClaesen-Schoenmakers gesloopt was. Links de woning van de familie Claesen-Schoenmakers. De foto werd genomen vanaf het balkon van de pastorie aan de Hoefstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag