092761 - Religie. Jeugdwerk. Bestuur en jeugd van het patronaat van de parochie Hoefstraat. Op het bord rechts het verzoek aan de ouders om als donateur het patronaatswerk te steunen. Op de achtergrond de kerk van de parochie Hoefstraat (St. Antonius van Padua) - Foto's & Kaarten

Religie. Jeugdwerk. Bestuur en jeugd van het patronaat van de parochie Hoefstraat. Op het bord rechts het verzoek aan de ouders om als donateur het patronaatswerk te steunen. Op de achtergrond de kerk van de parochie Hoefstraat (St. Antonius van Padua)

Fotonummer["092761"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReligie. Jeugdwerk. Bestuur en jeugd van het patronaat van de parochie Hoefstraat. Op het bord rechts het verzoek aan de ouders om als donateur het patronaatswerk te steunen. Op de achtergrond de kerk van de parochie Hoefstraat (St. Antonius van Padua)
Datum

092761 - Religie. Jeugdwerk. Bestuur en jeugd van het patronaat van de parochie Hoefstraat. Op het bord rechts het verzoek aan de ouders om als donateur het patronaatswerk te steunen. Op de achtergrond de kerk van de parochie Hoefstraat (St. Antonius van Padua)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag