007981 - Huwelijk van de koopman Theo Kerstens en Louise Swagemakers. Zowel de bruid als de bruidegom waren in 1882 geboren. Bij hun huwelijk in mei 1907 waren beiden 25 jaar oud; een voor deze jaren gemiddelde huwelijksleeftijd. De op deze foto voorkomende gasten behoorde stuk voor stuk tot de bovenlaag van de Tilburgse samenleving. Naast fabrikanten poseren o.a. een arts en een pastoor een notaris voor de ouderlijke woning van Louise Swagemakers. Dit was de Villa Tivoli aan de toenmalige Bosscheweg. Later was in dit gebouw de Katholieke Leergangen gevestigd. - Foto's & Kaarten

Huwelijk van de koopman Theo Kerstens en Louise Swagemakers. Zowel de bruid als de bruidegom waren in 1882 geboren. Bij hun huwelijk in mei 1907 waren beiden 25 jaar oud; een voor deze jaren gemiddelde huwelijksleeftijd. De op deze foto voorkomende gasten behoorde stuk voor stuk tot de bovenlaag van de Tilburgse samenleving. Naast fabrikanten poseren o.a. een arts en een pastoor een notaris voor de ouderlijke woning van Louise Swagemakers. Dit was de Villa Tivoli aan de toenmalige Bosscheweg. Later was in dit gebouw de Katholieke Leergangen gevestigd.

Fotonummer["007981"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
Datering vanaf13-05-1907
Herkomstcoll: Van Roessel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuwelijk van de koopman Theo Kerstens en Louise Swagemakers. Zowel de bruid als de bruidegom waren in 1882 geboren. Bij hun huwelijk in mei 1907 waren beiden 25 jaar oud; een voor deze jaren gemiddelde huwelijksleeftijd. De op deze foto voorkomende gasten behoorde stuk voor stuk tot de bovenlaag van de Tilburgse samenleving. Naast fabrikanten poseren o.a. een arts en een pastoor een notaris voor de ouderlijke woning van Louise Swagemakers. Dit was de Villa Tivoli aan de toenmalige Bosscheweg. Later was in dit gebouw de Katholieke Leergangen gevestigd.
AnnotatieAch Lieve Tijd 15, p. 351
Huisnummer339
Datum

007981 - Huwelijk van de koopman Theo Kerstens en Louise Swagemakers. Zowel de bruid als de bruidegom waren in 1882 geboren. Bij hun huwelijk in mei 1907 waren beiden 25 jaar oud; een voor deze jaren gemiddelde huwelijksleeftijd. De op deze foto voorkomende gasten behoorde stuk voor stuk tot de bovenlaag van de Tilburgse samenleving. Naast fabrikanten poseren o.a. een arts en een pastoor een notaris voor de ouderlijke woning van Louise Swagemakers. Dit was de Villa Tivoli aan de toenmalige Bosscheweg. Later was in dit gebouw de Katholieke Leergangen gevestigd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag