650749 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik. De kapel op de achtergrond is ontworpen door Jos Bedaux (links op de foto met de rug naar de camera) op het landgoed Moerle van de familie van Nunen. Het landgoed lag aan de Gilzerbaan. Het kapelleke werd in 1943 gebouwd door de onderduikers van het Brabantse studentengilde. Het materiaal bestond uit boomstammen. De kapel is in 2019 herbouwd. De man op de rug gezien is Prof H.A.Kaag. De achterste is de geestelijk leidsman van de studenten van de R.K.Leergangen Frans Siemer. De geestelijk rechts is (niet helemaal zeker maar wel heel waarschijnlijk) prof. M.J.H.Cobbenhagen. - Foto's & Kaarten

Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik. De kapel op de achtergrond is ontworpen door Jos Bedaux (links op de foto met de rug naar de camera) op het landgoed Moerle van de familie van Nunen. Het landgoed lag aan de Gilzerbaan. Het kapelleke werd in 1943 gebouwd door de onderduikers van het Brabantse studentengilde. Het materiaal bestond uit boomstammen. De kapel is in 2019 herbouwd. De man op de rug gezien is Prof H.A.Kaag. De achterste is de geestelijk leidsman van de studenten van de R.K.Leergangen Frans Siemer. De geestelijk rechts is (niet helemaal zeker maar wel heel waarschijnlijk) prof. M.J.H.Cobbenhagen.

Fotonummer["650749"]
PlaatsTilburg
Straat["Gilzerbaan"]
Datering vanaf1943
FotograafJ.W.J van Nunen
Herkomst1534 Maria van den Goede Duik
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBrabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik. De kapel op de achtergrond is ontworpen door Jos Bedaux (links op de foto met de rug naar de camera) op het landgoed Moerle van de familie van Nunen. Het landgoed lag aan de Gilzerbaan. Het kapelleke werd in 1943 gebouwd door de onderduikers van het Brabantse studentengilde. Het materiaal bestond uit boomstammen. De kapel is in 2019 herbouwd. De man op de rug gezien is Prof H.A.Kaag. De achterste is de geestelijk leidsman van de studenten van de R.K.Leergangen Frans Siemer. De geestelijk rechts is (niet helemaal zeker maar wel heel waarschijnlijk) prof. M.J.H.Cobbenhagen.
Datum

650749 - Brabants Studenten Gilde. Onze Lieve Vrouw van de Goede Duik. De kapel op de achtergrond is ontworpen door Jos Bedaux (links op de foto met de rug naar de camera) op het landgoed Moerle van de familie van Nunen. Het landgoed lag aan de Gilzerbaan. Het kapelleke werd in 1943 gebouwd door de onderduikers van het Brabantse studentengilde. Het materiaal bestond uit boomstammen. 
De kapel is in 2019 herbouwd.
De man op de rug gezien is Prof H.A.Kaag. De achterste is de geestelijk leidsman van de studenten van de R.K.Leergangen Frans Siemer. De geestelijk rechts is (niet helemaal zeker maar wel heel waarschijnlijk) prof. M.J.H.Cobbenhagen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag