019697 - Kaart. Plattegrond van de uitbreiding van het sportpark aan de Goirlesweg, waarmee op 14 februari 1961 werd begonnen. Linksboven twee handbalvelden en rechts vier hockeyvelden. Linksonder vier voetbalvelden, twee korfbalvelden en uiterst rechts een honkbalveld. Baseball. - Foto's & Kaarten

Kaart. Plattegrond van de uitbreiding van het sportpark aan de Goirlesweg, waarmee op 14 februari 1961 werd begonnen. Linksboven twee handbalvelden en rechts vier hockeyvelden. Linksonder vier voetbalvelden, twee korfbalvelden en uiterst rechts een honkbalveld. Baseball.

Fotonummer["019697"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkHet Laar
Datering vanaf1961
Uiterlijke vormplattegrond
OmschrijvingKaart. Plattegrond van de uitbreiding van het sportpark aan de Goirlesweg, waarmee op 14 februari 1961 werd begonnen. Linksboven twee handbalvelden en rechts vier hockeyvelden. Linksonder vier voetbalvelden, twee korfbalvelden en uiterst rechts een honkbalveld. Baseball.
Datum

019697 - Kaart. Plattegrond van de uitbreiding van het sportpark aan de Goirlesweg, waarmee op 14 februari 1961 werd begonnen. Linksboven twee handbalvelden en rechts vier hockeyvelden. Linksonder vier voetbalvelden, twee korfbalvelden en uiterst rechts een honkbalveld. Baseball.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag