058025 - Rijen, Stationstraat omstreeks 1908. Links de in 1905 gebouwde woning van J.P.A. Boumans (later bureau van de rijkspolitie) en daarachter het door de weduwe Van A. Boumans (moeder van eerstgenoemde) bewoonde huis. Op de achtergrond de Julianastraat. Geheel rechts een deel van het stationskoffiehuis. - Foto's & Kaarten

Rijen, Stationstraat omstreeks 1908. Links de in 1905 gebouwde woning van J.P.A. Boumans (later bureau van de rijkspolitie) en daarachter het door de weduwe Van A. Boumans (moeder van eerstgenoemde) bewoonde huis. Op de achtergrond de Julianastraat. Geheel rechts een deel van het stationskoffiehuis.

Fotonummer["058025"]
PlaatsRijen
Straat["Stationsstraat"]
WijkRijen
Datering vanaf1908
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingRijen, Stationstraat omstreeks 1908. Links de in 1905 gebouwde woning van J.P.A. Boumans (later bureau van de rijkspolitie) en daarachter het door de weduwe Van A. Boumans (moeder van eerstgenoemde) bewoonde huis. Op de achtergrond de Julianastraat. Geheel rechts een deel van het stationskoffiehuis.
AnnotatieGilze en Rijen in oude ansichten, p. 54
Datum

058025 - Rijen, Stationstraat omstreeks 1908. Links  de in 1905 gebouwde woning van J.P.A. Boumans (later bureau van de rijkspolitie) en daarachter het door de weduwe Van A. Boumans (moeder van eerstgenoemde) bewoonde huis. Op de achtergrond de Julianastraat. Geheel rechts een deel van het stationskoffiehuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag