046159 - Huldiging van mr. Maximilien Paul Leon Steenberghe door de Goirlese bevolking in juni 1934 t.g.v. zijn benoeming tot minister van economische zaken in het kabinet Colijn. De familie Steenberghe staat op het bordes voor villa Nieuw Sterrenberg. Tweede van links de minister, links van hem zijn moeder, rechts zijn vrouw, C.Th.M. Ausems, en zoontje Dee. Geheel rechts zijn schoonouders: E. van Avezaath en A.W. Ausems. - Foto's & Kaarten

Huldiging van mr. Maximilien Paul Leon Steenberghe door de Goirlese bevolking in juni 1934 t.g.v. zijn benoeming tot minister van economische zaken in het kabinet Colijn. De familie Steenberghe staat op het bordes voor villa Nieuw Sterrenberg. Tweede van links de minister, links van hem zijn moeder, rechts zijn vrouw, C.Th.M. Ausems, en zoontje Dee. Geheel rechts zijn schoonouders: E. van Avezaath en A.W. Ausems.

Fotonummer["046159"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1934
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuldiging van mr. Maximilien Paul Leon Steenberghe door de Goirlese bevolking in juni 1934 t.g.v. zijn benoeming tot minister van economische zaken in het kabinet Colijn. De familie Steenberghe staat op het bordes voor villa Nieuw Sterrenberg. Tweede van links de minister, links van hem zijn moeder, rechts zijn vrouw, C.Th.M. Ausems, en zoontje Dee. Geheel rechts zijn schoonouders: E. van Avezaath en A.W. Ausems.
AnnotatieOns Zuiden, 21.2.1934.
Datum

046159 - Huldiging van mr. Maximilien Paul Leon Steenberghe door de Goirlese bevolking in juni 1934 t.g.v. zijn benoeming tot minister van economische zaken in het kabinet Colijn. De familie Steenberghe staat op het bordes voor villa Nieuw Sterrenberg. Tweede van links de minister, links van hem zijn moeder, rechts zijn vrouw, C.Th.M. Ausems, en zoontje Dee. Geheel rechts zijn schoonouders: E. van Avezaath en A.W. Ausems.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag