050955 - Foto genomen in het moederhuis van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk ter gelegenheid van het vertrek van enkele Indonesische zusters naar de missie in Padang. Van links naar rechts de zusters Bernardette en Antonia, moeder Magdalena van den Eijnde en de zusters Miriam en Johanna. In het midden het beeld van mgr. Zwijsen, de stichter van de congregatie. - Foto's & Kaarten

Foto genomen in het moederhuis van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk ter gelegenheid van het vertrek van enkele Indonesische zusters naar de missie in Padang. Van links naar rechts de zusters Bernardette en Antonia, moeder Magdalena van den Eijnde en de zusters Miriam en Johanna. In het midden het beeld van mgr. Zwijsen, de stichter van de congregatie.

Fotonummer["050955"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
Datering vanaf10-12-1951
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto genomen in het moederhuis van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk ter gelegenheid van het vertrek van enkele Indonesische zusters naar de missie in Padang. Van links naar rechts de zusters Bernardette en Antonia, moeder Magdalena van den Eijnde en de zusters Miriam en Johanna. In het midden het beeld van mgr. Zwijsen, de stichter van de congregatie.
Datum

050955 - Foto genomen in het moederhuis van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid aan de Oude Dijk ter gelegenheid van het vertrek van enkele Indonesische zusters naar de missie in Padang. Van links naar rechts de zusters Bernardette en Antonia, moeder Magdalena van den Eijnde en de zusters Miriam en Johanna. In het midden het beeld van mgr. Zwijsen, de stichter van de congregatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag