006736 - Veestraat. Op de eerste rij van links naar rechts: Harrie Hendriks, Gerrit van de Camp, Ben van de camp en Cor Hendriks. Op de tweede rij van links naar rechts: Coorie van de Camp, Mietje Hendriks?, Truus van de Camp en Cor van de Meijs. Een van de Hendriksen was getrouwd met ? Oerlemans en had aan de Veestraat een kruidenierswinkeltje en steenkolenhandel. - Foto's & Kaarten

Veestraat. Op de eerste rij van links naar rechts: Harrie Hendriks, Gerrit van de Camp, Ben van de camp en Cor Hendriks. Op de tweede rij van links naar rechts: Coorie van de Camp, Mietje Hendriks?, Truus van de Camp en Cor van de Meijs. Een van de Hendriksen was getrouwd met ? Oerlemans en had aan de Veestraat een kruidenierswinkeltje en steenkolenhandel.

Fotonummer["006736"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1924
HerkomstCollectie: Van Hoof
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVeestraat. Op de eerste rij van links naar rechts: Harrie Hendriks, Gerrit van de Camp, Ben van de camp en Cor Hendriks. Op de tweede rij van links naar rechts: Coorie van de Camp, Mietje Hendriks?, Truus van de Camp en Cor van de Meijs. Een van de Hendriksen was getrouwd met ? Oerlemans en had aan de Veestraat een kruidenierswinkeltje en steenkolenhandel.
Datum

006736 - Veestraat. Op de eerste rij van links naar rechts: Harrie Hendriks, Gerrit van de Camp, Ben van de camp en Cor Hendriks. Op de tweede rij van links naar rechts: Coorie van de Camp, Mietje Hendriks?, Truus van de Camp en Cor van de Meijs. Een van de Hendriksen was getrouwd met ? Oerlemans en had aan de Veestraat een kruidenierswinkeltje en steenkolenhandel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag