601998 - Vliegtuigongeval, waarschijnlijk in de omgeving van Tilburg. Uit deze periode zijn meerdere vliegtuigongevallen bekend, maar geen waarbij een schuur of woning werd vernield. De man met bolhoed, in het midden naast de twee marechaussees, is Paulus Adrianus Josephus van Beurden. Hij werd geboren op 31 oktober 1906 te Tilburg als zoon van Henri F.A. van Beurden en Christine G.M.J.E. Teulings. - Foto's & Kaarten

Vliegtuigongeval, waarschijnlijk in de omgeving van Tilburg. Uit deze periode zijn meerdere vliegtuigongevallen bekend, maar geen waarbij een schuur of woning werd vernield. De man met bolhoed, in het midden naast de twee marechaussees, is Paulus Adrianus Josephus van Beurden. Hij werd geboren op 31 oktober 1906 te Tilburg als zoon van Henri F.A. van Beurden en Christine G.M.J.E. Teulings.

Fotonummer["601998"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVliegtuigongeval, waarschijnlijk in de omgeving van Tilburg. Uit deze periode zijn meerdere vliegtuigongevallen bekend, maar geen waarbij een schuur of woning werd vernield. De man met bolhoed, in het midden naast de twee marechaussees, is Paulus Adrianus Josephus van Beurden. Hij werd geboren op 31 oktober 1906 te Tilburg als zoon van Henri F.A. van Beurden en Christine G.M.J.E. Teulings.
Datum

601998 - Vliegtuigongeval, waarschijnlijk in de omgeving van Tilburg. Uit deze periode zijn meerdere vliegtuigongevallen  bekend, maar geen waarbij een schuur of woning werd vernield.
De man met bolhoed, in het midden naast de twee marechaussees, is Paulus Adrianus Josephus van Beurden. Hij werd geboren op 31 oktober 1906 te Tilburg als zoon van Henri F.A. van Beurden en Christine G.M.J.E. Teulings.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag