651336 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na aankomst van de stoet op het Willemsplein (voor het Paleis Raadhuis) neemt een aantal vertegenwoordigers van de overheid plaats op het podium (rechts). De andere genodigden stellen zich op in carré vóór het podium. Enkele genodigen staan bij het open raam van het gemeentehuis van Tilburg. De vendeliers nemen hun positie in op het Willemsplein en brengen hun groet. Op de cadans van de trommelslagers zwaaien zij hun kleurige vendel sierlijk en behendig tot plezier van het publiek. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na aankomst van de stoet op het Willemsplein (voor het Paleis Raadhuis) neemt een aantal vertegenwoordigers van de overheid plaats op het podium (rechts). De andere genodigden stellen zich op in carré vóór het podium. Enkele genodigen staan bij het open raam van het gemeentehuis van Tilburg. De vendeliers nemen hun positie in op het Willemsplein en brengen hun groet. Op de cadans van de trommelslagers zwaaien zij hun kleurige vendel sierlijk en behendig tot plezier van het publiek.

Fotonummer["651336"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na aankomst van de stoet op het Willemsplein (voor het Paleis Raadhuis) neemt een aantal vertegenwoordigers van de overheid plaats op het podium (rechts). De andere genodigden stellen zich op in carré vóór het podium. Enkele genodigen staan bij het open raam van het gemeentehuis van Tilburg. De vendeliers nemen hun positie in op het Willemsplein en brengen hun groet. Op de cadans van de trommelslagers zwaaien zij hun kleurige vendel sierlijk en behendig tot plezier van het publiek.
AnnotatieInformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651336 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na aankomst van de stoet op het Willemsplein (voor het Paleis Raadhuis) neemt een aantal vertegenwoordigers van de overheid plaats op het podium (rechts). De andere genodigden stellen zich op in carré vóór het podium. Enkele genodigen staan bij het open raam van het gemeentehuis van Tilburg.  
De vendeliers nemen hun positie in op het Willemsplein en brengen hun groet. Op de cadans van de trommelslagers zwaaien zij hun kleurige vendel sierlijk en behendig tot plezier van het publiek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag