051934 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Interieur van de St. Joseph kerk aan de Heuvel te Tilburg bij de Pontificale Hoogmis voorgegaan door Aartsbisschop Z.H.Exc. Mgr. H. v.d. Wetering op zaterdag 8 oktober 1927 bij gelegenheid van de Plechtige Opening van de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Interieur van de St. Joseph kerk aan de Heuvel te Tilburg bij de Pontificale Hoogmis voorgegaan door Aartsbisschop Z.H.Exc. Mgr. H. v.d. Wetering op zaterdag 8 oktober 1927 bij gelegenheid van de Plechtige Opening van de R.K. Handelshogeschool te Tilburg.

Fotonummer["051934"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf08-10-1927
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
HerkomstKatholieke Illustratie 62 jaargang no 3 12 oktober 1927
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Interieur van de St. Joseph kerk aan de Heuvel te Tilburg bij de Pontificale Hoogmis voorgegaan door Aartsbisschop Z.H.Exc. Mgr. H. v.d. Wetering op zaterdag 8 oktober 1927 bij gelegenheid van de Plechtige Opening van de R.K. Handelshogeschool te Tilburg.
AnnotatieKrant: TC Datum 8-10-1927 Artikel Uitgebreid verslag van de plechtigheden bij gelegenheid van de opening van de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Krant: NTC Datum 11-10-1927 Artikel Foto: De opening van de R.K. HandelsHogeschool te Tilburg heeft onder grote belangstelling van geheel Katholiek Nederland te Tilburg plaats gehad. Een overzichtsfoto van de plechtigheid in de kerk. Foto: Opening der R.K. Handelshogeschool Z.D.H. Mgr. v.d. Wetering, aartsbisschop van Utrecht, begeeft zich ter vergadering tot bijwoning van de plechtige opening. Foto: Opening der R.K. Handelshogeschool. De hoogleraren van de Handelshogeschool begeven zich ter vergadering.
Datum

051934 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Interieur van de St. Joseph kerk aan de Heuvel te Tilburg bij de Pontificale Hoogmis voorgegaan door Aartsbisschop Z.H.Exc. Mgr. H. v.d. Wetering op zaterdag 8 oktober 1927 bij gelegenheid van de Plechtige Opening van de R.K. Handelshogeschool te Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag