041519 - Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. Bij de opening op 31 maart 1947 van de nieuwe stadsdienst door de B.B.A. (Brabantse Buurtspoorwegen en Autobusdienst) werd een parade van bussen en personeel op de Heuvel gehouden. Genodigden kijken vanaf het balcon van de Bremhorst naar de harmonie en rondedans van het personeel van de B.B.A. zittend drs. Smeets, daarnaast dhr. Appels en Hooyen. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. Bij de opening op 31 maart 1947 van de nieuwe stadsdienst door de B.B.A. (Brabantse Buurtspoorwegen en Autobusdienst) werd een parade van bussen en personeel op de Heuvel gehouden. Genodigden kijken vanaf het balcon van de Bremhorst naar de harmonie en rondedans van het personeel van de B.B.A. zittend drs. Smeets, daarnaast dhr. Appels en Hooyen.

Fotonummer["041519"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf31-03-1947
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpenbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer. Bij de opening op 31 maart 1947 van de nieuwe stadsdienst door de B.B.A. (Brabantse Buurtspoorwegen en Autobusdienst) werd een parade van bussen en personeel op de Heuvel gehouden. Genodigden kijken vanaf het balcon van de Bremhorst naar de harmonie en rondedans van het personeel van de B.B.A. zittend drs. Smeets, daarnaast dhr. Appels en Hooyen.
Datum

041519 - Openbaar vervoer. transportbedrijven, busondernemingen, taxi-vervoer.
Bij de opening op 31 maart 1947 van de nieuwe stadsdienst door de B.B.A. (Brabantse Buurtspoorwegen en Autobusdienst) werd een parade van bussen en personeel op de Heuvel gehouden. Genodigden kijken vanaf het balcon van de Bremhorst naar de harmonie en rondedans van het personeel van de B.B.A. zittend drs. Smeets, daarnaast dhr. Appels en Hooyen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag