045519 - Onderwijs. Klassenfoto. Leerlingen van de kleuterschool en de lagere meisjesschool op de speelplaats van deze scholen, gelegen achter het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed op de hoek Bergstraat/Tilburgseweg. Foto genomen ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van koningin Wilhelmina. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. Klassenfoto. Leerlingen van de kleuterschool en de lagere meisjesschool op de speelplaats van deze scholen, gelegen achter het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed op de hoek Bergstraat/Tilburgseweg. Foto genomen ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van koningin Wilhelmina.

Fotonummer["045519"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
Datering vanaf1923
HerkomstCollectie J. van Gils
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. Klassenfoto. Leerlingen van de kleuterschool en de lagere meisjesschool op de speelplaats van deze scholen, gelegen achter het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed op de hoek Bergstraat/Tilburgseweg. Foto genomen ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van koningin Wilhelmina.
Datum

045519 - Onderwijs. Klassenfoto. Leerlingen van de kleuterschool en de lagere meisjesschool op de speelplaats van deze scholen, gelegen achter het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed op de hoek Bergstraat/Tilburgseweg. Foto genomen ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van koningin Wilhelmina.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag