079681 - Foto: op de voorgrond Janus van den Bersselaar in de Groenstraat te Udenhout. Deze straat had vroeger twee zijstraatjes, een ter hoogte van de voormalige gemeentewerf het andere liep naast de smederij van smid van der Loo. Driekske Broeders duide deze straatjes aan als Herengracht resp. Keizersgracht (alias 't Stroatje). Het boerderijtje links werd bewoond door Toon van Kempen, later Piet van Doremalen en Jan Kuijpers. De volgende boerderij door het gezin Hein Denissen afgebroken tot ontsluiting zwembad. Het eerste huis rechts was van timmerman Sjef van de Plas, nu fotograaf Joop Juijn, daarnaast woonden Jaon en Mie van Haaren en later Kiske de Jong, (nu Jos Brouwers en Piet Kroot) en vervolgens Piet vd Plas en Toon van de Plas (wagenmaker). - Foto's & Kaarten

Foto: op de voorgrond Janus van den Bersselaar in de Groenstraat te Udenhout. Deze straat had vroeger twee zijstraatjes, een ter hoogte van de voormalige gemeentewerf het andere liep naast de smederij van smid van der Loo. Driekske Broeders duide deze straatjes aan als Herengracht resp. Keizersgracht (alias 't Stroatje). Het boerderijtje links werd bewoond door Toon van Kempen, later Piet van Doremalen en Jan Kuijpers. De volgende boerderij door het gezin Hein Denissen afgebroken tot ontsluiting zwembad. Het eerste huis rechts was van timmerman Sjef van de Plas, nu fotograaf Joop Juijn, daarnaast woonden Jaon en Mie van Haaren en later Kiske de Jong, (nu Jos Brouwers en Piet Kroot) en vervolgens Piet vd Plas en Toon van de Plas (wagenmaker).

Fotonummer["079681"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto: op de voorgrond Janus van den Bersselaar in de Groenstraat te Udenhout. Deze straat had vroeger twee zijstraatjes, een ter hoogte van de voormalige gemeentewerf het andere liep naast de smederij van smid van der Loo. Driekske Broeders duide deze straatjes aan als Herengracht resp. Keizersgracht (alias 't Stroatje). Het boerderijtje links werd bewoond door Toon van Kempen, later Piet van Doremalen en Jan Kuijpers. De volgende boerderij door het gezin Hein Denissen afgebroken tot ontsluiting zwembad. Het eerste huis rechts was van timmerman Sjef van de Plas, nu fotograaf Joop Juijn, daarnaast woonden Jaon en Mie van Haaren en later Kiske de Jong, (nu Jos Brouwers en Piet Kroot) en vervolgens Piet vd Plas en Toon van de Plas (wagenmaker).
Datum

079681 - Foto: op de voorgrond Janus van den Bersselaar in de Groenstraat te Udenhout. Deze straat had vroeger twee zijstraatjes, een ter hoogte van de voormalige gemeentewerf het andere liep naast de smederij van smid van der Loo. Driekske Broeders duide deze straatjes aan als Herengracht resp. Keizersgracht (alias 't Stroatje). Het boerderijtje links werd bewoond door Toon van Kempen, later Piet van Doremalen en Jan Kuijpers. De volgende boerderij door het gezin Hein Denissen afgebroken tot ontsluiting zwembad. Het eerste huis rechts was van timmerman Sjef van de Plas, nu fotograaf Joop Juijn, daarnaast woonden Jaon en Mie van Haaren en later Kiske de Jong, (nu Jos Brouwers en Piet Kroot) en vervolgens Piet vd Plas en Toon van de Plas (wagenmaker).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag