052845 - Sportvereniging Volt. De deelnemers aan een kringkampioenschap in Culemborg. Staande v.l.n.r. Chris Boeren, Louis van Dongen, vijfde van links Jo Vermeulen, tiende van links Herbert Rutten? en twaalfde van links Sjef van Oort. Staande rechts achter nr 13; Jan Vermeulen voorzitter en oprichter van sportver. Volt. Op de voorgrond tweede van links Jeanne Otten. - Foto's & Kaarten

Sportvereniging Volt. De deelnemers aan een kringkampioenschap in Culemborg. Staande v.l.n.r. Chris Boeren, Louis van Dongen, vijfde van links Jo Vermeulen, tiende van links Herbert Rutten? en twaalfde van links Sjef van Oort. Staande rechts achter nr 13; Jan Vermeulen voorzitter en oprichter van sportver. Volt. Op de voorgrond tweede van links Jeanne Otten.

Fotonummer["052845"]
PlaatsCulemborg
Datering vanaf1942
FotograafN.N.
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSportvereniging Volt. De deelnemers aan een kringkampioenschap in Culemborg. Staande v.l.n.r. Chris Boeren, Louis van Dongen, vijfde van links Jo Vermeulen, tiende van links Herbert Rutten? en twaalfde van links Sjef van Oort. Staande rechts achter nr 13; Jan Vermeulen voorzitter en oprichter van sportver. Volt. Op de voorgrond tweede van links Jeanne Otten.
Datum

052845 - Sportvereniging Volt. De deelnemers aan een kringkampioenschap in Culemborg. Staande v.l.n.r. Chris Boeren, Louis van Dongen, vijfde van links Jo Vermeulen, tiende van links  Herbert Rutten? en twaalfde van links Sjef van Oort. Staande rechts  achter nr 13; Jan Vermeulen voorzitter en oprichter van sportver. Volt. Op de voorgrond tweede van links Jeanne Otten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag