064881 - Op de achtergrond de Nederlands Hervormde Kerk aan de Herengracht. Links op de achtergrond leunend tegen het hek: Kees Driesprong. Op de voorgrond naast de jongen met de fiets: Leen Schuller (deze gaat later varen met het m.s. Eljo). Midden op de foto de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. De drie mannen daarachter zijn v.l.n.r. Aart Herwijnen, de nachtwaker; Simon van der Sluys en Oomke Zonneveld, (de schoonvader van Simon van der Sluys.) De jongen recht voor Oomke Zonneveld is Nico van der Sluys.(zoon van Simon van der Sluys) - Foto's & Kaarten

Op de achtergrond de Nederlands Hervormde Kerk aan de Herengracht. Links op de achtergrond leunend tegen het hek: Kees Driesprong. Op de voorgrond naast de jongen met de fiets: Leen Schuller (deze gaat later varen met het m.s. Eljo). Midden op de foto de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. De drie mannen daarachter zijn v.l.n.r. Aart Herwijnen, de nachtwaker; Simon van der Sluys en Oomke Zonneveld, (de schoonvader van Simon van der Sluys.) De jongen recht voor Oomke Zonneveld is Nico van der Sluys.(zoon van Simon van der Sluys)

Fotonummer["064881"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Herengracht"]
Datering vanaf1927
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de achtergrond de Nederlands Hervormde Kerk aan de Herengracht. Links op de achtergrond leunend tegen het hek: Kees Driesprong. Op de voorgrond naast de jongen met de fiets: Leen Schuller (deze gaat later varen met het m.s. Eljo). Midden op de foto de tweeling Jacob en Hendrik Schrier. De drie mannen daarachter zijn v.l.n.r. Aart Herwijnen, de nachtwaker; Simon van der Sluys en Oomke Zonneveld, (de schoonvader van Simon van der Sluys.) De jongen recht voor Oomke Zonneveld is Nico van der Sluys.(zoon van Simon van der Sluys)
Datum

064881 - Op de achtergrond de Nederlands Hervormde Kerk aan de Herengracht. Links op de achtergrond leunend tegen het hek: Kees Driesprong. Op de voorgrond naast de jongen met de fiets: Leen Schuller (deze gaat later varen met het m.s. Eljo). Midden op de foto de tweeling Jacob en Hendrik Schrier.  De drie mannen daarachter zijn v.l.n.r. Aart Herwijnen, de nachtwaker; Simon van der Sluys en Oomke Zonneveld, (de schoonvader van Simon van der Sluys.)  De jongen recht voor Oomke Zonneveld is Nico van der Sluys.(zoon van Simon van der Sluys)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag