TLB023000261_001 - Woonerf met zicht op de kruisingskoepel van de H. Antonius van Paduakerk (Hoefstraatkerk), een belangrijke neoromaanse kerk met toren en koepel. Rechts hiervan de woontoren van Zorgcentrum Padua (de Wever). Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993 waarin aandacht werd geschonken aan stadsvernieuwing en wijkaanpassingen. - Foto's & Kaarten

Woonerf met zicht op de kruisingskoepel van de H. Antonius van Paduakerk (Hoefstraatkerk), een belangrijke neoromaanse kerk met toren en koepel. Rechts hiervan de woontoren van Zorgcentrum Padua (de Wever). Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993 waarin aandacht werd geschonken aan stadsvernieuwing en wijkaanpassingen.

Fotonummer["TLB023000261_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Bisschop Metziusstraat","Paus Adriaanstraat"]
WijkGroeseind
Datering vanaf01-10-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWoonerf met zicht op de kruisingskoepel van de H. Antonius van Paduakerk (Hoefstraatkerk), een belangrijke neoromaanse kerk met toren en koepel. Rechts hiervan de woontoren van Zorgcentrum Padua (de Wever). Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993 waarin aandacht werd geschonken aan stadsvernieuwing en wijkaanpassingen.
Datum

TLB023000261_001 - Woonerf met zicht op de kruisingskoepel van de H. Antonius van Paduakerk (Hoefstraatkerk), een belangrijke neoromaanse kerk met toren en koepel. Rechts hiervan de woontoren van Zorgcentrum Padua (de Wever).  
Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993 waarin aandacht werd geschonken aan  stadsvernieuwing en wijkaanpassingen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag