071476 - Links Leo Bernard Maria Joseph Goijaerts, notaris, geboren te Tilburg op 26 januari 1887, en zijn vrouw Johanna Barbara Maria van Roessel, gefotografeerd voor het stadhuis van Kopenhagen. Goijaerts was kanidaat-notaris te Rotterdam en eerder in Berghem, toen hij op 6 oktober 1913 in Tilburg trouwde met Johanna van Roessel, dochter van fabrikant Arnoldus Cornelis Johannes van Roessel en Rosalia Antonia Maria Adriana Barbara de Bont. De man rechts is onbekend. - Foto's & Kaarten

Links Leo Bernard Maria Joseph Goijaerts, notaris, geboren te Tilburg op 26 januari 1887, en zijn vrouw Johanna Barbara Maria van Roessel, gefotografeerd voor het stadhuis van Kopenhagen. Goijaerts was kanidaat-notaris te Rotterdam en eerder in Berghem, toen hij op 6 oktober 1913 in Tilburg trouwde met Johanna van Roessel, dochter van fabrikant Arnoldus Cornelis Johannes van Roessel en Rosalia Antonia Maria Adriana Barbara de Bont. De man rechts is onbekend.

Fotonummer["071476"]
PlaatsKopenhagen (Denemarken)
Datering vanaf1922
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLinks Leo Bernard Maria Joseph Goijaerts, notaris, geboren te Tilburg op 26 januari 1887, en zijn vrouw Johanna Barbara Maria van Roessel, gefotografeerd voor het stadhuis van Kopenhagen. Goijaerts was kanidaat-notaris te Rotterdam en eerder in Berghem, toen hij op 6 oktober 1913 in Tilburg trouwde met Johanna van Roessel, dochter van fabrikant Arnoldus Cornelis Johannes van Roessel en Rosalia Antonia Maria Adriana Barbara de Bont. De man rechts is onbekend.
Datum

071476 - Links Leo Bernard Maria Joseph Goijaerts, notaris, geboren te Tilburg op 26 januari 1887, en zijn vrouw Johanna Barbara Maria van Roessel, gefotografeerd voor het stadhuis van Kopenhagen. Goijaerts was kanidaat-notaris te Rotterdam en eerder in Berghem, toen hij op 6 oktober 1913 in Tilburg trouwde met Johanna van Roessel, dochter van fabrikant Arnoldus Cornelis Johannes van Roessel en Rosalia Antonia Maria Adriana Barbara de Bont. De man rechts is onbekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag