045859 - Een groep buurtbewoners van de Tilburgseweg voor het pand van Jan Dirken. juist voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Op de eerste rij v.l.n.r. Drika Luijten, twee kinderen van Bart Luijten, Kees Stockermans, Jan Stockermans, Koos van Amelsfoort. De laatste drie kinderen in deze rij zijn v.l.n.r. Nel, Kee en Piet Moonen. Op de tweede rij v.l.n.r. helemaal links, nauwelijks zichtbaar tegen het venster, Jan Spapens, zittend Kiske Stockermans, vervolgens Goke van Osch, Jan Dirken, zijn vrouw Pietje Donders, de vrouw van voornoemde Stockermans, Johanna Maria van Vught, naast haar Jans Stockermans en tegen de boom Frie van Gorp. Op de laatste rij in de deuropening twee dochters van Jan Dirken, Grada Stockermans, voor het raam Dien Stockermans, Peer van Gorp, N.N. en Sjaak Stockermans. - Foto's & Kaarten

Een groep buurtbewoners van de Tilburgseweg voor het pand van Jan Dirken. juist voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Op de eerste rij v.l.n.r. Drika Luijten, twee kinderen van Bart Luijten, Kees Stockermans, Jan Stockermans, Koos van Amelsfoort. De laatste drie kinderen in deze rij zijn v.l.n.r. Nel, Kee en Piet Moonen. Op de tweede rij v.l.n.r. helemaal links, nauwelijks zichtbaar tegen het venster, Jan Spapens, zittend Kiske Stockermans, vervolgens Goke van Osch, Jan Dirken, zijn vrouw Pietje Donders, de vrouw van voornoemde Stockermans, Johanna Maria van Vught, naast haar Jans Stockermans en tegen de boom Frie van Gorp. Op de laatste rij in de deuropening twee dochters van Jan Dirken, Grada Stockermans, voor het raam Dien Stockermans, Peer van Gorp, N.N. en Sjaak Stockermans.

Fotonummer["045859"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1914
FotograafHuub P.J. de Bont, Goirle
HerkomstP. de Bont, Drunen.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen groep buurtbewoners van de Tilburgseweg voor het pand van Jan Dirken. juist voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Op de eerste rij v.l.n.r. Drika Luijten, twee kinderen van Bart Luijten, Kees Stockermans, Jan Stockermans, Koos van Amelsfoort. De laatste drie kinderen in deze rij zijn v.l.n.r. Nel, Kee en Piet Moonen. Op de tweede rij v.l.n.r. helemaal links, nauwelijks zichtbaar tegen het venster, Jan Spapens, zittend Kiske Stockermans, vervolgens Goke van Osch, Jan Dirken, zijn vrouw Pietje Donders, de vrouw van voornoemde Stockermans, Johanna Maria van Vught, naast haar Jans Stockermans en tegen de boom Frie van Gorp. Op de laatste rij in de deuropening twee dochters van Jan Dirken, Grada Stockermans, voor het raam Dien Stockermans, Peer van Gorp, N.N. en Sjaak Stockermans.
Datum

045859 - Een groep buurtbewoners van de Tilburgseweg voor het pand van Jan Dirken. juist voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. Op de eerste rij v.l.n.r. Drika Luijten, twee kinderen van Bart Luijten, Kees Stockermans, Jan Stockermans, Koos van Amelsfoort. De laatste drie kinderen in deze rij zijn v.l.n.r. Nel, Kee en Piet Moonen. Op de tweede rij v.l.n.r. helemaal links, nauwelijks zichtbaar tegen het venster, Jan Spapens, zittend Kiske Stockermans, vervolgens Goke van Osch, Jan Dirken, zijn vrouw Pietje Donders, de vrouw van voornoemde Stockermans, Johanna Maria van Vught, naast haar Jans Stockermans en tegen de boom Frie van Gorp. Op de laatste rij in de deuropening twee dochters van Jan Dirken, Grada Stockermans, voor het raam Dien Stockermans, Peer van Gorp, N.N. en Sjaak Stockermans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag