063794 - Huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed t.g.v. het 75-jarig bestaan van hun succursaalhuis in Goirle. Op de voorgrond een groep leerlingen van de St. Thomasschool. Achter hen frater Serverius, meester Burgers en frater Hermanus (hoofd van de Thomasschool). Op de achtergrond boerderij Vermeer. - Foto's & Kaarten

Huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed t.g.v. het 75-jarig bestaan van hun succursaalhuis in Goirle. Op de voorgrond een groep leerlingen van de St. Thomasschool. Achter hen frater Serverius, meester Burgers en frater Hermanus (hoofd van de Thomasschool). Op de achtergrond boerderij Vermeer.

Fotonummer["063794"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
Datering vanaf15-05-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Herkomstarchief van de zusters van het Kostbaar Bloed, Sittard.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed t.g.v. het 75-jarig bestaan van hun succursaalhuis in Goirle. Op de voorgrond een groep leerlingen van de St. Thomasschool. Achter hen frater Serverius, meester Burgers en frater Hermanus (hoofd van de Thomasschool). Op de achtergrond boerderij Vermeer.
AnnotatieBrabants Dagblad, 15-10-2019. Rubriek Weerzien: "Goirle liep uit om kloosterzusters van het Kostbaar Bloed te feliciteren"
Datum

063794 - Huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed t.g.v. het 75-jarig bestaan van hun succursaalhuis in Goirle. Op de voorgrond een groep leerlingen van de St. Thomasschool. Achter hen frater Serverius, meester Burgers en frater Hermanus (hoofd van de Thomasschool). Op de achtergrond boerderij Vermeer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag