080409 - Luchtfoto's van Udenhout. Rechts het spoor tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daarnaast in het midden het sportpark met de sportvelden. Links nieuwbouwwijk de Zeshoeven II. Rechts kippenkooien van IJseldijk, hier werd later de Wilgenlaan aangelegd. - Foto's & Kaarten

Luchtfoto's van Udenhout. Rechts het spoor tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daarnaast in het midden het sportpark met de sportvelden. Links nieuwbouwwijk de Zeshoeven II. Rechts kippenkooien van IJseldijk, hier werd later de Wilgenlaan aangelegd.

Fotonummer["080409"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf01-09-1968
FotograafBureau Slagboom en Peeters, Middelburg en Luchthaven Antwerpen (B)
Uiterlijke vormluchtfoto
OmschrijvingLuchtfoto's van Udenhout. Rechts het spoor tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daarnaast in het midden het sportpark met de sportvelden. Links nieuwbouwwijk de Zeshoeven II. Rechts kippenkooien van IJseldijk, hier werd later de Wilgenlaan aangelegd.
Datum

080409 - Luchtfoto's van Udenhout. Rechts het spoor tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch. Daarnaast in het midden het sportpark met de sportvelden. Links nieuwbouwwijk de Zeshoeven II. Rechts kippenkooien van IJseldijk, hier werd later de Wilgenlaan aangelegd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag