602570 - Zelatrices van het klooster van de Paters van het Heilige Hart (in de volksmond: Paters van de Rooie Harten). Deze vrouwen collecteerden (o.a.) ten behoeve van het klooster, de missie of de armenzorg in de eigen stad. Ergens in het midden staat Josephine van de Gender. - Foto's & Kaarten

Zelatrices van het klooster van de Paters van het Heilige Hart (in de volksmond: Paters van de Rooie Harten). Deze vrouwen collecteerden (o.a.) ten behoeve van het klooster, de missie of de armenzorg in de eigen stad. Ergens in het midden staat Josephine van de Gender.

Fotonummer["602570"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
WijkBredaseweg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZelatrices van het klooster van de Paters van het Heilige Hart (in de volksmond: Paters van de Rooie Harten). Deze vrouwen collecteerden (o.a.) ten behoeve van het klooster, de missie of de armenzorg in de eigen stad. Ergens in het midden staat Josephine van de Gender.
Datum

602570 - Zelatrices van het klooster van de Paters van het Heilige Hart (in de volksmond: Paters van de Rooie Harten). Deze vrouwen collecteerden (o.a.) ten behoeve van het klooster, de missie of de armenzorg in de eigen stad. Ergens in het midden staat Josephine van de Gender.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag