651324 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het einde van de zaterdagochtend is er al veel belangstelling voor de tentoonstellingen (i.v.m. de Manifestatie) in de zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie in de Stationsstraat. De voorzitter van de stichting de heer Van der Veen spreekt een welkomstwoordje en de heer Van Spaendonck, lid van het committee, verhoogt de feestvreugde met een stoor op een rangeerhoorn. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het einde van de zaterdagochtend is er al veel belangstelling voor de tentoonstellingen (i.v.m. de Manifestatie) in de zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie in de Stationsstraat. De voorzitter van de stichting de heer Van der Veen spreekt een welkomstwoordje en de heer Van Spaendonck, lid van het committee, verhoogt de feestvreugde met een stoor op een rangeerhoorn.

Fotonummer["651324"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het einde van de zaterdagochtend is er al veel belangstelling voor de tentoonstellingen (i.v.m. de Manifestatie) in de zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie in de Stationsstraat. De voorzitter van de stichting de heer Van der Veen spreekt een welkomstwoordje en de heer Van Spaendonck, lid van het committee, verhoogt de feestvreugde met een stoor op een rangeerhoorn.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Huisnummer26
Datum

651324 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het einde van de zaterdagochtend is er al veel belangstelling voor de tentoonstellingen (i.v.m. de Manifestatie) in de zalen van de Nieuwe Koninklijke Harmonie in de Stationsstraat. De voorzitter van de stichting  de heer Van der Veen spreekt een welkomstwoordje  en de heer Van Spaendonck, lid van het committee, verhoogt de feestvreugde met een stoor op een rangeerhoorn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag