651623 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Tijdens de sportdagen liet kapelaan van Vroonhoven zien dat hij echt de onbetwiste kampioen bliklopen op lange afstand is. Helaas werd het materiaal na afloop als onbruikbaar afgeschreven. Op deze foto is duidelijk de 'mode' trant van de jaren 60 uit de vorige eeuw, te zien. Rokjes boven de knie, korte jasjes (of blazertjes) of vestjes, korte sokjes, nette schoentjes (geen sportschoenen) en korte haren of de haren in een vlecht. Kinderen waren toen echt kinderen en genoten van hun jeugd. . - Foto's & Kaarten

Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Tijdens de sportdagen liet kapelaan van Vroonhoven zien dat hij echt de onbetwiste kampioen bliklopen op lange afstand is. Helaas werd het materiaal na afloop als onbruikbaar afgeschreven. Op deze foto is duidelijk de 'mode' trant van de jaren 60 uit de vorige eeuw, te zien. Rokjes boven de knie, korte jasjes (of blazertjes) of vestjes, korte sokjes, nette schoentjes (geen sportschoenen) en korte haren of de haren in een vlecht. Kinderen waren toen echt kinderen en genoten van hun jeugd. .

Fotonummer["651623"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
WijkHasselt
Datering vanaf03-05-1961
FotograafVroonhoven, kapelaan Van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMeisjesschool Vincentius. Tilburg. Tijdens de sportdagen liet kapelaan van Vroonhoven zien dat hij echt de onbetwiste kampioen bliklopen op lange afstand is. Helaas werd het materiaal na afloop als onbruikbaar afgeschreven. Op deze foto is duidelijk de 'mode' trant van de jaren 60 uit de vorige eeuw, te zien. Rokjes boven de knie, korte jasjes (of blazertjes) of vestjes, korte sokjes, nette schoentjes (geen sportschoenen) en korte haren of de haren in een vlecht. Kinderen waren toen echt kinderen en genoten van hun jeugd. .
Datum

651623 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Tijdens de sportdagen liet kapelaan van Vroonhoven zien dat hij echt de onbetwiste kampioen bliklopen op lange afstand is. Helaas werd het materiaal na afloop als onbruikbaar afgeschreven.  Op deze foto is duidelijk de 'mode' trant van de jaren 60 uit de vorige eeuw, te zien. Rokjes boven de knie, korte jasjes (of blazertjes) of vestjes, korte sokjes, nette schoentjes (geen sportschoenen) en korte haren of de haren in een vlecht. Kinderen waren toen echt kinderen en genoten van hun  jeugd. .
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag