039136 - Volt. Noord.Gebouwen. Sluiting. De sleutel waarmee diverse gebouwen van de Volt op symbolische wijze zijn geopend en gesloten, voor de laatste keer op 15 januari 1999 toen Volt ophield te bestaan. De sleutel symboliseert de "Volt vonk" van plus naar min, verbonden door een spanningsvonk. De baard van de sleutel vormt het woord Volt. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord.Gebouwen. Sluiting. De sleutel waarmee diverse gebouwen van de Volt op symbolische wijze zijn geopend en gesloten, voor de laatste keer op 15 januari 1999 toen Volt ophield te bestaan. De sleutel symboliseert de "Volt vonk" van plus naar min, verbonden door een spanningsvonk. De baard van de sleutel vormt het woord Volt.

Fotonummer["039136"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf15-01-1999
FotograafFrans van Ameijde
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord.Gebouwen. Sluiting. De sleutel waarmee diverse gebouwen van de Volt op symbolische wijze zijn geopend en gesloten, voor de laatste keer op 15 januari 1999 toen Volt ophield te bestaan. De sleutel symboliseert de "Volt vonk" van plus naar min, verbonden door een spanningsvonk. De baard van de sleutel vormt het woord Volt.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. bldz.68.
Huisnummer25
Datum

039136 - Volt. Noord.Gebouwen. Sluiting. De sleutel waarmee diverse gebouwen van de Volt op symbolische wijze zijn geopend en gesloten, voor de laatste keer op 15 januari 1999 toen Volt ophield te bestaan.  De sleutel symboliseert de "Volt vonk" van plus naar min, verbonden door een spanningsvonk. De baard van de sleutel vormt het woord Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag