039138 - Volt. Zuid. Gebouwen. Groepsfoto. Afscheid. Foto van het voltallige Volt personeel in 1925. De opname is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur in dat jaar. Uiterst rechts in het midden is nog net de wikkelruimte voor gloeidraden van lampen te zien welke in 1921 werd gebouwd. De vier kantoordames rechts op de voorgrond dragen exact dezelfde kleding als op een kantoorinterieur foto uit 1925.Op de achtergrond de in 1913 geopende kerk Maria, Moeder van Goede Raad, in de volksmond Broekhoven I genoemd. Voltstraat heette toen Nieuwe Goileseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen. Groepsfoto. Afscheid. Foto van het voltallige Volt personeel in 1925. De opname is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur in dat jaar. Uiterst rechts in het midden is nog net de wikkelruimte voor gloeidraden van lampen te zien welke in 1921 werd gebouwd. De vier kantoordames rechts op de voorgrond dragen exact dezelfde kleding als op een kantoorinterieur foto uit 1925.Op de achtergrond de in 1913 geopende kerk Maria, Moeder van Goede Raad, in de volksmond Broekhoven I genoemd. Voltstraat heette toen Nieuwe Goileseweg.

Fotonummer["039138"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1925
FotograafNN
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen. Groepsfoto. Afscheid. Foto van het voltallige Volt personeel in 1925. De opname is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur in dat jaar. Uiterst rechts in het midden is nog net de wikkelruimte voor gloeidraden van lampen te zien welke in 1921 werd gebouwd. De vier kantoordames rechts op de voorgrond dragen exact dezelfde kleding als op een kantoorinterieur foto uit 1925.Op de achtergrond de in 1913 geopende kerk Maria, Moeder van Goede Raad, in de volksmond Broekhoven I genoemd. Voltstraat heette toen Nieuwe Goileseweg.
AnnotatieHet gevoel dat je hier thuishoort, p 26.
Datum

039138 - Volt. Zuid. Gebouwen. Groepsfoto. Afscheid. Foto van het voltallige Volt personeel in 1925. De opname is gemaakt i.v.m. het afscheid van de heer Kuijlaars als commercieel directeur in dat jaar. Uiterst rechts in het midden is nog net de wikkelruimte voor gloeidraden van lampen te zien welke in 1921 werd gebouwd. De vier  kantoordames rechts op de voorgrond dragen exact dezelfde kleding als op een kantoorinterieur foto uit 1925.Op de achtergrond de in 1913 geopende kerk Maria, Moeder van Goede Raad, in de volksmond Broekhoven I genoemd.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goileseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag