047110 - Plein 1803. Opening gemeentehuis. De publieke tribune tijdend de speciale raadsvergadering, van links naar rechts mevrouw Van Boxtel-Tra, echtgenote van wethouder Wim van Boxtel, mevrouw Schellekens, echtgenote van wethouder Schellekens, de heer Houwen, kabinetchef van de commissaris van de koningin, mevrouw van den Wildenberg, mevrouw van der Harten, Tilburgse wethouder F.I.M. Mannaerts en mevrouw Verheijden, echtgenote van de gemeentesecretaris. Links achter haar mevrouw van de Ven, echtgenote van de oud-gemeentesecretaris. - Foto's & Kaarten

Plein 1803. Opening gemeentehuis. De publieke tribune tijdend de speciale raadsvergadering, van links naar rechts mevrouw Van Boxtel-Tra, echtgenote van wethouder Wim van Boxtel, mevrouw Schellekens, echtgenote van wethouder Schellekens, de heer Houwen, kabinetchef van de commissaris van de koningin, mevrouw van den Wildenberg, mevrouw van der Harten, Tilburgse wethouder F.I.M. Mannaerts en mevrouw Verheijden, echtgenote van de gemeentesecretaris. Links achter haar mevrouw van de Ven, echtgenote van de oud-gemeentesecretaris.

Fotonummer["047110"]
PlaatsGoirle
Straat["Plein 1803"]
Datering vanaf02-05-1975
FotograafFoto Primeur/ Nico de Beer, Goirle
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPlein 1803. Opening gemeentehuis. De publieke tribune tijdend de speciale raadsvergadering, van links naar rechts mevrouw Van Boxtel-Tra, echtgenote van wethouder Wim van Boxtel, mevrouw Schellekens, echtgenote van wethouder Schellekens, de heer Houwen, kabinetchef van de commissaris van de koningin, mevrouw van den Wildenberg, mevrouw van der Harten, Tilburgse wethouder F.I.M. Mannaerts en mevrouw Verheijden, echtgenote van de gemeentesecretaris. Links achter haar mevrouw van de Ven, echtgenote van de oud-gemeentesecretaris.
Datum

047110 - Plein 1803.  Opening gemeentehuis. De publieke tribune tijdend de speciale raadsvergadering, van links naar rechts mevrouw Van Boxtel-Tra, echtgenote van wethouder Wim van Boxtel, mevrouw Schellekens, echtgenote van wethouder Schellekens, de heer Houwen, kabinetchef van de commissaris van de koningin,  mevrouw van den Wildenberg, mevrouw van der Harten, Tilburgse wethouder F.I.M. Mannaerts en mevrouw Verheijden, echtgenote van de gemeentesecretaris. Links achter haar mevrouw van de Ven, echtgenote van de oud-gemeentesecretaris.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag