081963 - Onder toezicht van de politie worden huizen in de voormalige Kampstraat (nu villawijk Atalanta) afgebroken. Deze huizen zijn begin veertiger jaren door de Duitsers gebouwd voor het personeel van de vliegbasis. Een huis is nog in de oude staat bewaard gebleven. - Foto's & Kaarten

Onder toezicht van de politie worden huizen in de voormalige Kampstraat (nu villawijk Atalanta) afgebroken. Deze huizen zijn begin veertiger jaren door de Duitsers gebouwd voor het personeel van de vliegbasis. Een huis is nog in de oude staat bewaard gebleven.

Fotonummer["081963"]
PlaatsRijen
Straat["Kampstraat"]
Datering vanaf09-03-1976
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnder toezicht van de politie worden huizen in de voormalige Kampstraat (nu villawijk Atalanta) afgebroken. Deze huizen zijn begin veertiger jaren door de Duitsers gebouwd voor het personeel van de vliegbasis. Een huis is nog in de oude staat bewaard gebleven.
Datum

081963 - Onder toezicht van de politie worden huizen in de voormalige Kampstraat (nu villawijk Atalanta) afgebroken. Deze huizen zijn begin veertiger jaren door de Duitsers gebouwd voor het personeel van de vliegbasis. Een huis is nog in de oude staat bewaard gebleven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag