000807 - Op de achtergrond de zuidzijde van de Heuvel. Bij de Heuvelse kerk vertrekt de begrafenisstoet van Hein van der Linden zoon van groenteboer Van der Linden uit de Heuvelstraat. Hij zat in de auto, die op Brakel in Riel bij de onbewaakte spoorwegovergang van het Bels lijntje tegen een trein botste op 29 november 1927. De bestuurder van de auto was Henri de Rooy, wiens ouders een slagerij op de Heuvel in Tilburg hadden. Het tweede dodelijke slachtoffer was Hugo van Esch. - Foto's & Kaarten

Op de achtergrond de zuidzijde van de Heuvel. Bij de Heuvelse kerk vertrekt de begrafenisstoet van Hein van der Linden zoon van groenteboer Van der Linden uit de Heuvelstraat. Hij zat in de auto, die op Brakel in Riel bij de onbewaakte spoorwegovergang van het Bels lijntje tegen een trein botste op 29 november 1927. De bestuurder van de auto was Henri de Rooy, wiens ouders een slagerij op de Heuvel in Tilburg hadden. Het tweede dodelijke slachtoffer was Hugo van Esch.

Fotonummer["000807"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf1927
OmschrijvingOp de achtergrond de zuidzijde van de Heuvel. Bij de Heuvelse kerk vertrekt de begrafenisstoet van Hein van der Linden zoon van groenteboer Van der Linden uit de Heuvelstraat. Hij zat in de auto, die op Brakel in Riel bij de onbewaakte spoorwegovergang van het Bels lijntje tegen een trein botste op 29 november 1927. De bestuurder van de auto was Henri de Rooy, wiens ouders een slagerij op de Heuvel in Tilburg hadden. Het tweede dodelijke slachtoffer was Hugo van Esch.
AnnotatieNieuwe Tilburgsche Courant, 29 november 1927
Datum

000807 - Op de achtergrond de zuidzijde van de Heuvel. Bij de Heuvelse kerk vertrekt de begrafenisstoet van Hein van der Linden zoon van groenteboer Van der Linden uit de Heuvelstraat. Hij zat in de auto, die op Brakel in Riel bij de onbewaakte spoorwegovergang van het Bels lijntje tegen een trein botste op 29 november 1927. De bestuurder van de auto was Henri de Rooy, wiens ouders een slagerij op de Heuvel in Tilburg hadden. Het tweede dodelijke slachtoffer was Hugo van Esch.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag