054958 - De voorzitter van de harmonie, Trudy van Puijenbroek, feliciteert de jubilarissen van de firma Van Besouw in 1965. Rechts naast Lies Koolen, een van de jubilarissen, Jan Mes. Textielindustrie Geheel rechts Wim van Gils, Op de eerste rij vierde van rechts Lies Spapens- van de Pol. Links van haar, haar echtgenoot Chrisje Spapens. - Foto's & Kaarten

De voorzitter van de harmonie, Trudy van Puijenbroek, feliciteert de jubilarissen van de firma Van Besouw in 1965. Rechts naast Lies Koolen, een van de jubilarissen, Jan Mes. Textielindustrie Geheel rechts Wim van Gils, Op de eerste rij vierde van rechts Lies Spapens- van de Pol. Links van haar, haar echtgenoot Chrisje Spapens.

Fotonummer["054958"]
PlaatsGoirle
Straat["Poppelseweg"]
Datering vanaf1965
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
HerkomstBedrijfsarchief Van Besouw
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe voorzitter van de harmonie, Trudy van Puijenbroek, feliciteert de jubilarissen van de firma Van Besouw in 1965. Rechts naast Lies Koolen, een van de jubilarissen, Jan Mes. Textielindustrie Geheel rechts Wim van Gils, Op de eerste rij vierde van rechts Lies Spapens- van de Pol. Links van haar, haar echtgenoot Chrisje Spapens.
AnnotatieVirginie Mes, Jef van Gils, Frank van Gils, Van Besouw - de ontknoping. Geschiedenis van een Goirles textielbedrijf (Goirle 2005) p. 122
Datum

054958 - De voorzitter van de harmonie, Trudy van Puijenbroek, feliciteert de jubilarissen van de firma Van Besouw in 1965. Rechts naast Lies Koolen, een van de jubilarissen, Jan Mes.
Textielindustrie

Geheel rechts Wim van Gils, Op de eerste rij vierde van rechts Lies Spapens- van de Pol. Links van haar, haar echtgenoot Chrisje Spapens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag