045560 - Leden van toneelvereniging OBK (Oefening Baart Kunst, opgericht 9-3-1925) bijeen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zittend v.l.n.r. Kees van de Ven, Janus Spierings, Hendrik van de Ven, Frans van Steensel, Toontje de Bruijn en Jan Couwenberg. Op de tweede rij v.l.n.r. Anna van Wezel?, Do van de Ven, Janeke van Erven, Let Stabel, Koosje Maas, Anneke Uijens, Jo van Boxtel en Bets van de Ven. Op de derde rij v.l.n.r. Janus van de Sande, Kees van Boxtel, Frans Spiljard, Henk van Beurden en Tiest Tra. Op de laatste rij v.l.n.r. Janus van Boxtel, Jan Knippels, Herman van Amelsfoort, Pietje van den Berg en Janus Santegoets. - Foto's & Kaarten

Leden van toneelvereniging OBK (Oefening Baart Kunst, opgericht 9-3-1925) bijeen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zittend v.l.n.r. Kees van de Ven, Janus Spierings, Hendrik van de Ven, Frans van Steensel, Toontje de Bruijn en Jan Couwenberg. Op de tweede rij v.l.n.r. Anna van Wezel?, Do van de Ven, Janeke van Erven, Let Stabel, Koosje Maas, Anneke Uijens, Jo van Boxtel en Bets van de Ven. Op de derde rij v.l.n.r. Janus van de Sande, Kees van Boxtel, Frans Spiljard, Henk van Beurden en Tiest Tra. Op de laatste rij v.l.n.r. Janus van Boxtel, Jan Knippels, Herman van Amelsfoort, Pietje van den Berg en Janus Santegoets.

Fotonummer["045560"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf09-03-1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLeden van toneelvereniging OBK (Oefening Baart Kunst, opgericht 9-3-1925) bijeen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zittend v.l.n.r. Kees van de Ven, Janus Spierings, Hendrik van de Ven, Frans van Steensel, Toontje de Bruijn en Jan Couwenberg. Op de tweede rij v.l.n.r. Anna van Wezel?, Do van de Ven, Janeke van Erven, Let Stabel, Koosje Maas, Anneke Uijens, Jo van Boxtel en Bets van de Ven. Op de derde rij v.l.n.r. Janus van de Sande, Kees van Boxtel, Frans Spiljard, Henk van Beurden en Tiest Tra. Op de laatste rij v.l.n.r. Janus van Boxtel, Jan Knippels, Herman van Amelsfoort, Pietje van den Berg en Janus Santegoets.
AnnotatieEen eeuw Goirle 1870-1970, p. 164. Bijdrage tot de geschiedenis van Goirle, p. 195.
Datum

045560 - Leden van toneelvereniging OBK (Oefening Baart Kunst, opgericht 9-3-1925) bijeen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Zittend v.l.n.r. Kees van de Ven, Janus Spierings, Hendrik van de Ven, Frans van Steensel, Toontje de Bruijn en Jan Couwenberg. Op de tweede rij v.l.n.r. Anna van Wezel?, Do van de Ven, Janeke van Erven, Let Stabel, Koosje Maas, Anneke Uijens, Jo van Boxtel en Bets van de Ven. Op de derde rij v.l.n.r. Janus van de Sande, Kees van Boxtel, Frans Spiljard, Henk van Beurden en Tiest Tra. Op de laatste rij v.l.n.r. Janus van Boxtel, Jan Knippels, Herman van Amelsfoort, Pietje van den Berg en Janus Santegoets.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag