1611_138 - Heuvelstraat in Beeld. In dit deel van dit gebouw zijn het magazijn en de transportafdeling van Bruna gevestigd; het winkelgedeelte is op de Schouwburgpromenade gesitueerd. Op deze plaats was voor de sloop van de Zomerstraat fotograaf Piet Hendrikx gevestigd en tot 1834 de interieurwinkel van Jos Donderders, oude en moderne meubelen en Perzische tapijten. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat in Beeld. In dit deel van dit gebouw zijn het magazijn en de transportafdeling van Bruna gevestigd; het winkelgedeelte is op de Schouwburgpromenade gesitueerd. Op deze plaats was voor de sloop van de Zomerstraat fotograaf Piet Hendrikx gevestigd en tot 1834 de interieurwinkel van Jos Donderders, oude en moderne meubelen en Perzische tapijten.

Fotonummer["1611_138"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
Datering vanaf02-05-2014
Datering tot2015
FotograafJan van Oevelen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHeuvelstraat in Beeld. In dit deel van dit gebouw zijn het magazijn en de transportafdeling van Bruna gevestigd; het winkelgedeelte is op de Schouwburgpromenade gesitueerd. Op deze plaats was voor de sloop van de Zomerstraat fotograaf Piet Hendrikx gevestigd en tot 1834 de interieurwinkel van Jos Donderders, oude en moderne meubelen en Perzische tapijten.
AnnotatieJan van Oevelen, "Heuvelstraat in beeld : nu en in het verleden. Een straat van architecten, winkeliers, ondernemers, bewoners en studenten". 1915
Huisnummer138
Datum

1611_138 - Heuvelstraat in Beeld. In dit deel van dit gebouw zijn het magazijn en de  transportafdeling van Bruna gevestigd; het winkelgedeelte is op de Schouwburgpromenade gesitueerd. Op deze plaats was voor de sloop van de Zomerstraat fotograaf Piet Hendrikx gevestigd en tot 1834 de interieurwinkel van Jos Donderders, oude en moderne meubelen en Perzische tapijten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag