054197 - Sport. Voetbal. Noad terug in de ere-divisie; Flyer met foto van het winnende elftal en daaronder alle namen van namen van de 21 spelers van het team. Op de foto staande v.l.n.r. R. Dechène, Fr.v.d.Meijs, T. Mooy, K. Huysman, J. Brilleman; zittend v.l.n.r. Johnny v.d. Velden, Felix van de Laak, Jan Rombout, Piet Ebbing, Tiny van Osch en Frits Louer. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Noad terug in de ere-divisie; Flyer met foto van het winnende elftal en daaronder alle namen van namen van de 21 spelers van het team. Op de foto staande v.l.n.r. R. Dechène, Fr.v.d.Meijs, T. Mooy, K. Huysman, J. Brilleman; zittend v.l.n.r. Johnny v.d. Velden, Felix van de Laak, Jan Rombout, Piet Ebbing, Tiny van Osch en Frits Louer.

Fotonummer["054197"]
PlaatsTilburg
Straat["Industriestraat"]
WijkNoordhoek
Datering vanaf1961
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingSport. Voetbal. Noad terug in de ere-divisie; Flyer met foto van het winnende elftal en daaronder alle namen van namen van de 21 spelers van het team. Op de foto staande v.l.n.r. R. Dechène, Fr.v.d.Meijs, T. Mooy, K. Huysman, J. Brilleman; zittend v.l.n.r. Johnny v.d. Velden, Felix van de Laak, Jan Rombout, Piet Ebbing, Tiny van Osch en Frits Louer.
Datum

054197 - Sport. Voetbal. Noad terug in de ere-divisie;  Flyer met foto van het winnende elftal en daaronder alle namen van namen van de 21 spelers van het team. Op de foto staande v.l.n.r. R. Dechène, Fr.v.d.Meijs, T. Mooy, K. Huysman, J. Brilleman; zittend v.l.n.r. Johnny v.d. Velden, Felix van de Laak, Jan Rombout, Piet Ebbing, Tiny van Osch en Frits Louer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag