068580 - Gemeenteraad van Berkel-Enschot in 1929, gefotografeerd in de raadszaal van het oud gemeentehuis aan de Burgemeester Brendersstraat. Van links naar rechts: C. van de Meydenberg, A. van Rijswijk(wethouder), J. van Rijswijk, Jos. den Otter (gemeentesecretaris), burgemeester A. Panis, J. van de Pas (gemeente-ontvanger), Jan Bertens (wethouder), G. Roodklif, Martien Schapendonk en Kees Piggen. - Foto's & Kaarten

Gemeenteraad van Berkel-Enschot in 1929, gefotografeerd in de raadszaal van het oud gemeentehuis aan de Burgemeester Brendersstraat. Van links naar rechts: C. van de Meydenberg, A. van Rijswijk(wethouder), J. van Rijswijk, Jos. den Otter (gemeentesecretaris), burgemeester A. Panis, J. van de Pas (gemeente-ontvanger), Jan Bertens (wethouder), G. Roodklif, Martien Schapendonk en Kees Piggen.

Fotonummer["068580"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Burgemeester Brendersstraat"]
Datering vanaf1929
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGemeenteraad van Berkel-Enschot in 1929, gefotografeerd in de raadszaal van het oud gemeentehuis aan de Burgemeester Brendersstraat. Van links naar rechts: C. van de Meydenberg, A. van Rijswijk(wethouder), J. van Rijswijk, Jos. den Otter (gemeentesecretaris), burgemeester A. Panis, J. van de Pas (gemeente-ontvanger), Jan Bertens (wethouder), G. Roodklif, Martien Schapendonk en Kees Piggen.
AnnotatieBerkel-Enschot in oude ansichten, p. 7 60/11
Datum

068580 - Gemeenteraad van Berkel-Enschot in 1929, gefotografeerd in de raadszaal van het oud gemeentehuis aan de Burgemeester Brendersstraat. Van links naar rechts: C. van de Meydenberg, A. van Rijswijk(wethouder), J. van Rijswijk, Jos. den Otter (gemeentesecretaris), burgemeester A. Panis, J. van de Pas (gemeente-ontvanger), Jan Bertens (wethouder), G. Roodklif, Martien Schapendonk en Kees Piggen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag