046527 - Interieur van de St. Janskapel op Nieuwkerk Op het altaar een H. Hart beeld, tegen de achterwand een beeld onder een glazen stolp en een Mariabeeld. Voorheen stond in deze kapel een beeldje van St. Jan, afkomstig uit de oude Goirlese schuurkerk. - Foto's & Kaarten

Interieur van de St. Janskapel op Nieuwkerk Op het altaar een H. Hart beeld, tegen de achterwand een beeld onder een glazen stolp en een Mariabeeld. Voorheen stond in deze kapel een beeldje van St. Jan, afkomstig uit de oude Goirlese schuurkerk.

Fotonummer["046527"]
PlaatsGoirle
Straat["Nieuwkerk"]
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur van de St. Janskapel op Nieuwkerk Op het altaar een H. Hart beeld, tegen de achterwand een beeld onder een glazen stolp en een Mariabeeld. Voorheen stond in deze kapel een beeldje van St. Jan, afkomstig uit de oude Goirlese schuurkerk.
Datum

046527 - Interieur van de St. Janskapel op Nieuwkerk  Op het altaar een H. Hart beeld, tegen de achterwand een beeld onder een glazen stolp en een Mariabeeld. Voorheen stond in deze kapel een beeldje van St. Jan, afkomstig uit de oude Goirlese schuurkerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag