650652 - De Rooms-Katholieke Bond van Werkmeesters afdeling Tilburg vierde in 1963 het 50-jarig bestaan. Het voltallige bestuur van de bond werd op deze staatsiefoto vastgelegd in de studio van Schmidlin. V.l.n.r. Cees Snellen, A. Pollet, Jos van Vliet, J. Oomens (pastoor), A. de Kok, W. van Hal, G. Bode, H. Erardus, A. Staps en F. Wintermans. - Foto's & Kaarten

De Rooms-Katholieke Bond van Werkmeesters afdeling Tilburg vierde in 1963 het 50-jarig bestaan. Het voltallige bestuur van de bond werd op deze staatsiefoto vastgelegd in de studio van Schmidlin. V.l.n.r. Cees Snellen, A. Pollet, Jos van Vliet, J. Oomens (pastoor), A. de Kok, W. van Hal, G. Bode, H. Erardus, A. Staps en F. Wintermans.

Fotonummer["650652"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1963
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Rooms-Katholieke Bond van Werkmeesters afdeling Tilburg vierde in 1963 het 50-jarig bestaan. Het voltallige bestuur van de bond werd op deze staatsiefoto vastgelegd in de studio van Schmidlin. V.l.n.r. Cees Snellen, A. Pollet, Jos van Vliet, J. Oomens (pastoor), A. de Kok, W. van Hal, G. Bode, H. Erardus, A. Staps en F. Wintermans.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 211 onder. Brabants Dagblad, 31-07-2018. Rubriek Weerzien: " Werk en de Bond van Werkmeesters, meer was er niet voor mijn vader".
Datum

650652 - De Rooms-Katholieke Bond van Werkmeesters afdeling Tilburg vierde in 1963 het 50-jarig bestaan. Het voltallige bestuur van de bond werd op deze staatsiefoto vastgelegd in de studio van Schmidlin. V.l.n.r. Cees Snellen, A. Pollet, Jos van Vliet, J. Oomens (pastoor), A. de Kok, W. van Hal, G. Bode, H. Erardus, A. Staps en F. Wintermans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag