064165 - Volt. Tijdens de Philips bedrijfsbrandweerwedstrijden behaalde de Volt-brandweer de eerste prijs op 15-06-1968. Op de foto overhandigt de heer Schoonbeek, adjunct-directeur van Philips Eindhoven de oorkonde aan bevelvoerder C. van Beers. Verder op de foto v.l.n.r. de heren Villevoye, gedeeltelijk zichtbaar boven Schoonbeek, Toering, Hester, Pigmans, Van Swam, Kimman en Persoons. - Foto's & Kaarten

Volt. Tijdens de Philips bedrijfsbrandweerwedstrijden behaalde de Volt-brandweer de eerste prijs op 15-06-1968. Op de foto overhandigt de heer Schoonbeek, adjunct-directeur van Philips Eindhoven de oorkonde aan bevelvoerder C. van Beers. Verder op de foto v.l.n.r. de heren Villevoye, gedeeltelijk zichtbaar boven Schoonbeek, Toering, Hester, Pigmans, Van Swam, Kimman en Persoons.

Fotonummer["064165"]
PlaatsEindhoven
Datering vanaf15-06-1968
FotograafPhilips Eindhoven
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Tijdens de Philips bedrijfsbrandweerwedstrijden behaalde de Volt-brandweer de eerste prijs op 15-06-1968. Op de foto overhandigt de heer Schoonbeek, adjunct-directeur van Philips Eindhoven de oorkonde aan bevelvoerder C. van Beers. Verder op de foto v.l.n.r. de heren Villevoye, gedeeltelijk zichtbaar boven Schoonbeek, Toering, Hester, Pigmans, Van Swam, Kimman en Persoons.
Datum

064165 - Volt. Tijdens de Philips bedrijfsbrandweerwedstrijden behaalde de Volt-brandweer de eerste prijs op 15-06-1968. Op de foto overhandigt de heer Schoonbeek, adjunct-directeur van Philips Eindhoven de oorkonde aan bevelvoerder C. van Beers. Verder op de foto v.l.n.r. de heren Villevoye, gedeeltelijk zichtbaar boven Schoonbeek, Toering,  Hester, Pigmans, Van Swam, Kimman en Persoons.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag